Traduceri autorizate
___________

Ce inseamna traducere autorizata?

Traducerea autorizata reprezinta traducerea unui act de uz oficial realizata de un traducator autorizat de Ministerul Justitiei pentru limba italiana si care, in temeiul autorizatiei, are dreptul de a semna si de a stampila traduceri in/din limba italiana.

Traducerile autorizate sunt necesare atunci cand se cere atestarea faptului ca actul a fost tradus de un traducator autorizat pentru limba italiana.

Cine sunt traducatorii autorizati?

Traducatorii autorizati sunt traducatori recunoscuti de Ministerul Justitiei care le-a eliberat o autorizatie pentru limba italiana. Aceasta autorizatie reprezinta o certificare a competentelor si a cunostintelor lingvistice dobandite de traducator dar  si o responsabilitate a acestuia cu privire la traducerile efectuate.

Servicii incluse in pretul traducerii autorizate:

– asistenta gratuita

– traducerea documentelor de catre un traducator autorizat de Ministerul Justitiei pentru limba italiana

– revizuirea traducerii

– autorizarea traducerii (incheiere de autorizare, semnatura si stampila traducatorului autorizat)

– tiparirea traducerii intr-un exemplar

– garantie nelimitata pentru traducerea livrata

Ce acte putem traduce?

Traduceri in/din limba italiana acte personale

Certificate (de nastere, de deces, de casatorie), acte de stare civila, adeverinte institutii ale statului, cazier (fiscal, judiciar), carte de identitate, pasaport, CV-uri etc.

Traduceri in/din limba italiana acte juridice

Contracte, procuri, sentinte judecatoresti, declaratii, rapoarte, note informative etc.

Traduceri in/din limba italiana acte de studii

Diplome (scoala generala, liceu, colegiu, facultate, masterat, doctorat, studii post-liceale, cursuri profesionale etc.), adeverinte, certificate, foi matricole, lucrari de licenta, teze di disertatie, de doctorat etc.

Traduceri in/din limba italiana medicale

Adeverinte medicale, certificate, bilete de externare, scrisori medicale, fise medicale, analize, rapoarte medicale, documente de informare a pacientilor, prescriptii, retete, prospecte medicamente sau echipamente medicale, studii clinice, manuale de instructiuni pentru echipamente medicale, atlase medicale, articole medicale, studii medicale, publicatii medicale etc.

Traduceri in/din limba italiana acte auto

Cartea de identitate a vehiculului, talon auto, contracte de vanzare-cumparare auto, facturi achizitionare auto, asigurare auto, procuri pentru utilizarea vehiculului, contract de inchiriere sau comodat pentru vehicul etc.

Traduceri in/din limba italiana tehnice

Manuale de utilizare echipamente tehnice, specificatii tehnice, brosuri, caiete de sarcini, certificate de garantie, documentatie licitatie etc. din numeroase domenii precum constructii, utilaje, auto, aviatie, industrie, energie, gaz si petrol, electricitate, agricultura, telecomunicatii, internet, chimie, turism, stiinta etc.

Traduceri in/din limba italiana economice

Bilanturi, extrase de cont, facturi si chitante, bonuri fiscale, rapoarte financiare sau contabile, expertize contabile, planuri de afaceri, analize economice, articole economice etc.

Si altele …

Cum puteti comanda?

Simplu si rapid!

Ne puteti transmite documentul prin e-mail la adresa traducendo@traduceri-italiana.ro si in decurs de cateva ore va vom trimite o estimare de cost si timp.

error: Continutul nu poate fi copiat !!
Call Now Button