Despre noi
_________

Cuvintele tale au valoare …

Suntem Traducendo, o agentie de traduceri online formata din traducatori colaboratori specializati pe limba italiana, infiintata cu ani in urma de un singur traducator, Laura Alexandru.

Din pasiune pentru limba si cultura italiana dar si pentru traduceri, dupa un lung proces de dezvoltare profesionala, dupa numeroase investitii in termeni de timp si energie in activitatea de traduceri, a luat nastere Traducendo, o agentie de traduceri dinamica, in care accentul este pus pe client si pe calitatea traducerilor furnizate.

Considerand ca lucrul bine facut presupune timp, energie, pasiune si efort, dar si concentrare pe cateva aspecte, Traducendo a luat nastere ca o agentie specializata exclusiv pe limba italiana.

Asadar, nu ne laudam ca oferim servicii de traducere pentru toate limbile straine de pe mapamond, dar ne putem mandri ca traducerile efectuate de noi pentru combinatiile limba italiana – limba romana si limba romana – limba italiana sunt de calitate, sunt efectuate cu atentie, rigurozitate si pasiune, si ca toata atentia noastra se indreapta catre nevoia clientului de a-i fi livrata o traducere corespunzatoare din punct de vedere calitativ.


TRADUCERI LIMBA ITALIANA

Livrare oriunde in lume

Comanda online

Economie de timp

Traducatori autorizati

Traduceri de calitate

Colaboram numai cu traducatori autorizati de Ministerul Justitiei pentru limba italiana, cu experienta in domeniul traducerilor, specializati in diverse domenii, talentati si pozitivi, pentru a garanta clientului cea mai buna traducere pentru limba italiana.

Pentru noi fiecare client este important, de aceea fiecare comanda va fi tratata cu profesionalism, promptitudine, competenta, seriozitate si implicare.

 

Pentru noi conteaza:

Calitatea traducerilor

Satisfactia clientului

Transparenta serviciilor

Ce putem traduce?

Documente tehnice, juridice, comerciale, economice, medicale, stiintifice, acte, diplome …

Avem solutii pentru fiecare tip de proiect! Contactati-ne si va veti convinge de determinarea si pasiunea care ne caracterizeaza activitatea.

Call Now Button
error: Continutul nu poate fi copiat !!