Garantie traduceri
___________

Toate traducerile in sau din limba italiana furnizate de agentia de traduceri online Traducendo, indiferent de combinatia lingvistica (limba italiana – limba romana sau limba romana – limba italiana) beneficiaza de GARANTIE nelimitata!

Din punctul nostru de vedere calitatea unui text tradus este un lucru obiectiv, fiind masurabila cu ajutorul unor parametri la care literatura de specialitate face referire si pe care un traducator de limba italiana cu experienta trebuie sa ii cunoasca.

Pentru a efectua o traducere in care este implicata limba italiana, punem in practica un proces riguros compus din urmatoarele faze:

  1. Examinarea textului de tradus

2.Familiarizarea terminologica

3.Traducerea textului

4.Revizuire

1.Examinarea textului de tradus

2.Familiarizarea terminologica

3.Traducerea textului

4.Revizuire

Pentru a garanta calitatea traducerilor livrate pentru limba italiana, stransa colaborare cu clientul este deosebit de importanta pentru a intelege contextul, destinatarul traducerii precum si asteptarile clientului. Dedicam toate resursele disponibile pentru a ne familiariza cu textul supus traducerii, garantand astfel coerenta si coeziunea textului.

A gresi este omeneste, insa, suntem increzatori in calitatea traducerilor efectuate, suntem transparenti si corecti cu clientii nostri iar in cazul in care un client va fi nemultumit de traducerea livrata, ne asumam angajamentul de a revizui gratuit traducerea, indiferent de momentul in care clientul va formula nemultumirea.

Call Now Button
error: Continutul nu poate fi copiat !!