TRADUCERI URGENTE ÎN SAU DIN LIMBA ITALIANĂ

Deși cu toții știm că uneori „graba strică treaba”,  pot apărea situații în activitatea oricărei persoane sau societăți ce presupun realizarea de urgență a unor traduceri. Participarea la o licitație, transmiterea rapidă a unui contract către un partener străin, expedierea către instituții a unor acte importante, înscrierea la studii pe ultima sută de metri, sunt evenimente ce necesită în mod cert un serviciu de traducere în regim de urgență.

Pornind de la ideea că în cazul nostru un traducător de limba italiană poate traduce în medie între 7 și 10 pagini pe zi lucrătoare, o pagină însumând 2.000 de caractere spații incluse (Word/ Review/ Word Count/ Characters with spaces), traducerile în sau din limba italiană efectuate în regim de urgență includ volume mai mari de 7-10 pagini livrate în 24 de ore, volume mai mici de 7 pagini livrate în aceeași zi, volume mai mari livrate în perioade scurte de timp sau traduceri comandate și livrate sâmbăta sau duminica ori în zilele de sărbătoare legală.

Ținând cont de faptul că pentru a livra o traducere în regim de urgență, respectând totodată standardele de calitate de la care nu se poate abate un adevărat profesionist,  traducătorul este nevoit să depună un efort de muncă suplimentar, să prioritizeze un anumit proiect în detrimentul altora, să lucreze fără pauze, pe timp de noapte sau în week-end ori de sărbători, aplicarea unui tarif de urgență este o normalitate. În acest sens, în mod general pot fi majorate și până la 100% față de tariful aplicabil într-un context normal, dar noi am decis să înțelegem nevoile clienților și am optat pentru aplicarea unei majorări de doar 50% față de prețul normal.

În cazul solicitărilor de traduceri urgente din limba italiană în limba română sau invers, nu dăm înapoi în fața provocărilor și evaluăm fezabilitatea proiectului, apreciind cu rigurozitate raportul volum de lucru / respectare cerințe de calitate și acuratețe traducere. Garantăm clienților faptul că nu facem niciodată rabat de la calitate, chiar și în condiții de presiune, și respectăm cu strictețe termenele de livrare stabilite de comun acord.

În cazul în care sunteți în căutarea unui traducător de limba italiană pentru traduceri realizate în regim de urgență, puteți fi siguri că vom face tot ce ne stă în putință pentru a furniza servicii prompte și de calitate. Nu garantăm că vom avea întotdeauna disponibilitate dar clienții pot avea certitudinea că  vor beneficia de implicare și pasiune din partea noastră, de corectitudine și de transparență, de flexibilitate și de atenție la detalii. Nu ezitați, așadar, să ne contactați telefonic la numărul de telefon 0726 949 523 sau prin e-mail la traducendo@traduceri-italiana.ro.

Call Now Button
error: Continutul nu poate fi copiat !!