CURSURI ONLINE DE LIMBA ITALIANĂ

Într-un context internațional în care fenomenul de globalizare este din ce în ce mai intens și în care limba engleză este utilizată ca o lingua franca, limba italiană vă poate ajuta să vă diferențiați, fiind, conform unor date statistice, a patra cea mai învățată limbă în lume.

Înainte de a discuta despre organizarea și avantajele unui curs online de limba italiană, vom prezenta câteva din motivele pentru a învăța limba lui Dante.

Așadar, primul motiv este cel referitor la oportunitățile profesionale. Italia, în ciuda dificultăților cu care s-a confrntat în ultimii ani, rămâne una din cele mai importante puteri economice europene. Astfel, cunoașterea limbii italiene vă poate oferi avantaje în găsirea unui loc de muncă în Italia, dar și în alte țări precum Elveția.

Un al doilea motiv pentru a învăța limba italiană este faptul că ați putea călători în Bel Paese („Țara Frumoasă”), unde există enorm de multe orașe și locuri de vizitat precum Roma, Florența, Veneția, Milano etc. Pentru a vă cufunda complet în cultură unei țări este necesar să îi cunoașteți limba și să interacționați cu persoanele din acele locuri, aceasta fiind singura modalitate de a percepe nuanțele acestei țări minunate.

De asemenea învățarea unei limbi străine precum limba italiană poate fi o metodă extrem de utilă pentru a vă antrena mintea. Există numeroase studii științifice care au demonstrat faptul că vorbirea în mod corect a cel puțin unei limbi străine sporește capacitatea de a învăța și viteza de înțelegere, favorizează sistemul nervos  și atenția.

Un alt motiv pentru a învăța limba italiană este că un curs de limba italiană poate fi un proces distractiv și plăcut iar pe motiv ce veți avansa să veți simți din ce în ce mai motivați să învățați si să vă etalați cunoștințele.

După ce am trecut în revistă câteva motive pentru a învăța limba italiană, vă vom prezenta oferta noastră pentru un curs de limba italiană în regim online.

Avantaje:

Un curs de limba italiană nu numai că vă va permite să profitați la maximum de evoluțiile tehnologice din ultima perioadă, dar veți beneficia și de o serie de avantaje precum:

  • Economie în termeni de timp

Fără a mai fi nevoie să vă deplasați, veți economisi cea mai importantă resursă – timpul – pe care o puteți canaliza către acumularea de noi cunoștințe.

  • Economie în termeni de costuri

Economia de timp se traduce, în cele mai multe din cazuri, în economie de resurse financiare. Lucrând în regim online, fără nevoia de a închiria o sală de curs sau de a se deplasa la sediul ori la domiciliul elevului, profesorul face economie care, în mod normal, ar trebui să se reflecte în prețurile practicate. În plus, toate materialele didactice vor fi puse la dispoziția elevilor în mod gratuit, inclusiv cartea și caietul de exerciții.

  • Flexibilitate a programului

În absența unor constrângeri spațiale, flexibilitatea programului de lucru devine unul din avantajele cele mai importante ale unui curs de limba italiană online.

  • Diversitate mai mare a profesorilor

În regim online, organizarea unui curs de limba italiană este posibilă, indiferent de distanța care vă separă de profesorul ales. Așadar puteți alege din multitudinea de cadre didactice care oferă un astfel de curs, fără a vă îngrijora cu privire la locația acestuia.

Modalitate de organizare:

Cursurile online se organizează cu ajutorul unor platforme, printre care cea mai frecventă este Zoom. Zoom este un instrument extrem de util pentru organizarea de cursuri, dar și de întâlniri online, seminarii și conferințe. Ușor de utilizat, vă puteți înscrie gratuit în maximum 3 minute, putând accesa platforma fie de pe telefon, fie cu ajutorul calculatorului.

Durată:

Durata cursurilor poate diferi, în funcție de nevoile specifice ale cursanților, de nivelul acestuia dar și de obiectivele lor. În mod normal, un modul de începător (A1-A2) are o durata de aproximativ 25 de ședințe, fiecare ședință având o durată de 1 h 45 min.

Materiale didactice:

Toate materialele didactice vă vor fi puse la dispoziție gratuit, în format elctronic. Așadar, veți primi gratuit, pentru fiecare modul de curs, cartea și caietul de exerciții dar și alte materiale auxiliare.

În cazul în care sunteți în căutarea unui profesor de limba italiană pentru a începe un curs de limba italiană online, puteți fi siguri că vom face tot ce ne stă în putință pentru a veni în întâmpinarea nevoilor dumneavoastră. Nu ezitați, așadar, să ne contactați telefonic la numărul de telefon 0726 949 523 sau prin e-mail.

error: Continutul nu poate fi copiat !!
Call Now Button